Restaurant

O viziune modernă asupra gastronomiei românești

Amalgam, restaurant Bucuresti gastronomie romaneasca

Design

Motivele florale și plantele au dat tonul amenajării. Amenajarea poartă însemnul naturalului și al luminii.

mancare buna Bucuresti

Ingrediente autohtone

Midii românești, de la Marea Neagră, în sos… saganaki.

restaurant romanesc cu peste si fructe de mare

Combinații inedite

Creveți oltenești de captură cu praz, usturoi roz și sos de vin.

restaurant romanesc, bucatarie fine dining

Viziune modernă 

În restaurantul Amalgam vei găsi o atmosferă prietenoasă, fresh și un serviciu relaxat.

Restaurantul Amalgam este creația 100% a lui Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe și inițiatorul mișcării de redescoperire a gastronomiei românești. Amalgam este însă o nouă etapă pentru Alexandru Consulea, care a dorit să meargă mai departe și să dea numelui Zexe un aer de prospețime.
locuri unde mananci bine in Bucuresti

Am vrut ca selecția materiei prime să fie majoritar autohtonă și am reușit. Nu ne interesează neapărat (și în niciun caz nu ne deranjează) că pizza vine din Italia, dar ne interesează de unde luăm brânza pe care o punem pe ea. În aceeași notă, avem și midii (da, românești, de la Marea Neagră, în sos... saganaki).

Printre preparatele de care vă puteți bucura la Amalgam se numără: pate de ficat de rață, cognac și nucșoară, vinete cu maioneză din porumb, cupă cu cozi de raci, paste cu ragu de vânat, ciorbă de perișoare din Mangalița, iepure cu praz și măsline, șnițel de cerb cu piure de unt de capră și altele. De asemenea, ne-am axat și pe dezvoltarea unor produse vegetariane sau fără gluten.  


Pe scurt, tot amalgamul din acest restaurant reprezintă o selecție făcută de Alexandru Consulea. Cele mai bune ingrediente, cele mai bune vinuri, cele mai bune preparate, din perspectiva lui, bineînțeles. Un loc în care să îi facă plăcere să vină zilnic. Sperăm că și vouă. © Copyright 2019 Restaurant Amalgam - Toate drepturile rezervate