Cafenea

O viziune fresh asupra cofetăriei by Ana Consulea

Amalgam Zexe Concept a înseamnat o mare provocare pentru echipa de cofetari Zexe Braserie: aceea de a gândi și a crea un meniu de deserturi la fel de bune ca cele care se regăsesc în vitrina de pe Aviatorilor 65, dar altfel. Noroc că sunt oameni cu imaginație.  
maestru cofetar Amalgam Zexe Ana Consulea

Deserturile din vitrina cafenelei Amalgam sunt decorate și ambalate mai simplu, pentru a fi mai ușor de transportat. Ne-am orientat mult mai mult spre take-away, spre deserturi pe care oaspeții noștri vor să le împartă cu cei dragi sau să le ia cu ei oriunde, ajungând cu ele în stare perfectă.

De aceea, avem câteva prăjituri prezente la Zexe Braserie, dar în varianta verină (la pahar) – Le Petit-Antoine, Cheesecake fără zahăr, Foret-Noire și Exotic, două babe (cu rom și whisky), mai multe prăjituri cu foi, o serie de trei Shok-uri (vă așteptăm la Amalgam pentru detalii), alături de o gamă Huggie – checuri mari la felie, biscuiți imenși la bucată și foarte multe tarte cu fructe.

dulciuri fara zahar, prajituri naturale Bucuresti

Ne-am dorit o vitrină fresh, relaxată, cu gusturi clare și intense, total diferite de ceea ce găsiți într-o cofetărie, cu mai multe produse fără zahăr adăugat, fără gluten și fără colorant.

Nu în ultimul rând, alături de prăjituri bune, vă puteți bucura aici de cafea, fresh-uri, suc de cătină și alte produse special gândite pentru clienții noștri.  

© Copyright 2019 Restaurant Amalgam - Toate drepturile rezervate